Om Fokus - Fokus Larvik

Go to content
Om Fokus Larvik

Hva er Fokus Larvik?

Høsten 2005 samlet noen Larviksgutter seg og ville starte en «herreklubb» som har en sosial og samfunnsnyttig profil i Larviksdistriktet. Det skulle være en forening som har møte en gang i måneden og være en positiv medspiller i kommunen og Larvik by. Det var ideen og vår enkle filosofi.

13. desember 2005 ble FOKUS Larvik stiftet og vi har i dag ca: 40 medlemmer.

Foreningen skal utvikle prosjekter til hjelp, glede og støtte for mennesker som trenger en håndsrekning, en oppmuntring, eller en takk for noe positivt.

Vi avholder våre møter i hovedsak siste onsdag i måneden, hvor vi som oftest starter med å spise, deretter har vi selve møte hvor vi diskuterer prosjekter som vi har gående og hvordan vi kan finne nye oppgaver. Av og til blir møtet startet med andre ting som et bedriftbesøk, museer, eller for eksempel bowling. Med våre aktiviteter ønsker vi å forsterker samholdet og gleden i foreningen.

FOKUS LARVIK er en gjeng voksne Larviksgutter som ønsker å ta vare på hverandre, utvikle seg som mennesker og stå for noe positivt i Larvik.

Vi er en forening uten religiøs, politisk eller kulturell tilslutning av noe slag. Er du over 25 år og deler klubbens tanker må du gjerne kontakte oss for mer informasjon:

President    Nils Ole Simonsen Mobil: 905 35 411
Back to content