Bli benkesponsor - Fokus Larvik

Go to content
Bestilling av sponsorskilt for 2024
FOKUS LARVIK er en klubb med positive og samfunnsengasjerte voksne gutter som finansierer hjelp og støtte til mennesker som trenger en håndsrekning, en oppmuntring, eller en takk for noe positivt som er gjort for andre i Larvik.  Siden starten i 2005 har FOKUS LARVIK gitt over 2,5 millioner kroner til utvalgte, samfunnsnyttige formål. Bidrag og gaver er hovedsakelig finansiert med inntekter fra Fokusbenkene, et årlig båtlotteri og Allsang på Bøkker'n.
BYENS RØDE BENKER
FOKUS LARVIK hjelper Larvik Kommune og befolkning med LARVIKSBENKEN. Om våren vaskes, pusses og males benkene før utplassering over hele kommunen. Benkene vedlikeholdes om sommeren og kjøres på vinterlager på høsten. Hele 83 røde Fokusbenker står strategisk plassert rundt om i Larvik.
Bli en FOKUS-sponsor for kr 1000,- per benk/år.
FOKUS LARVIKs Hvite-benker
FOKUS LARVIK har 17 hvite-benker plassert rundt om i Larvik.

FOKUS LARVIKs Gullsponsor-benker
FOKUS LARVIK Bli en av våre Gullsponsorer med flott messingskilt som i tillegg blir merket med Gullsponsor, kr 5000,- per benk/år.

Hvite sponsorskilt på røde benker

Gullsponsorskilt på hvite benker

STØTT FOKUS LARVIK – VI GJØR EN FORSKJELL

Ønsker dere og støtte Fokus Larvik med et eller flere sponsorskilt til våre benker?
Bestilling av sponsorskilt er mulig ved å fylle ut skjema her. Alle felt med * må fylles ut., vi ønsker å støtte FOKUS LARVIK i deres positive arbeid i vårt nærmiljø.
Back to content